https://www.youtube.com/channel/UCmFBnNCOr24FvAG38M3ITIQ

Munkaerőkölcsönzés

amire akkor gondolunk, ha sürgősen szükség lenne egy munkatársra, de létszámstop van a cégnél. Vagy kipróbálnánk valakit, aki ha jó és beválna, felvennénk, de nem tudjuk, hol találunk ilyet és hogy próbálhatnánk ki.

Szóval akárhogyan is, ez a tevékenység általában sok embert érint. Ha sok az ember, akik ráadásul különféle helyen is dolgoznak, akkor az óhatatlanul is jelentős beáramló adathalmazt, információt feltételez és sok regisztrációt igényel. Na itt jön képbe Droidunk, amely használatával jóval leegyszerűsödnek a papírkezelési problémák.
Nézzünk meg egy konkrét példát, vegyünk egy egyszerű toborzási folyamatot.

Kapunk egy megkeresést egy munkáltatótól, hogy szeretne olyan fiatalt, aki asztalos tevékenységet végez, de nem dohányzik.

Cégünk meghirdeti a kérést, önéletrajzot kérünk és jelentkezési lapot.

safedroid iratkezelő

Ennek megfelelően létrehozzuk a Safedroidban az önéletrajz és jelentkezési lap típusú dokumentumokat. Adottak a szűrési feltételek, olyan fiatal asztalost keresünk, aki nem dohányzik. Létrehozzuk ezeket a mezőket és várjuk a jelentkezéseket.

safedroid iratkezelő

A sorban érkező jelentkezők önéletrajzait és jelentkezési lapját feltöltjük a Droidba, ahol majd katalogizáljuk őket.
Ebben a folyamatszakaszban rögzítjük a szükséges adatokat:az életkort, a szakmát, végzettséget, minden adatot, amire nekünk később szükségünk lehet, amelyre keresni, szűrni szeretnénk. Mivel a dohányzás nem szerepel sem az önéletrajzban, sem a jelentkezési lapon, de a munkáltató feltétele, ezért a jelentkezőktől megkérdezzük, hogy dohányoznak-e, majd rögzítjük az információt az önéletrajz típusú dokumentum adott mezőjénél.

safedroid iratkezelő

Elérjük a 100 jelentkezőt, így már szükségünk lenne arra az összetett szűrési feltételre, hogy kik azok a kiajánlható regisztráltak:
• akik elmúltak 20 évesek.
• akik asztalos végzettségűek
• nem dohányoznak

safedroid iratkezelő

Ekkor használjuk az összetett szűrési feltétel funkciót, és aratjuk le a katalogizáláskor végzett munka gyümölcsét.Egy gombnyomással minden, a feltételeknek megfelelő jelentkezőt látunk egy excel táblában!

safedroid iratkezelő

A Droiddal a feltételnek megfelelő emberek összes releváns, katalogizált és felhőben tárolt dokumentumait le tudjuk tölteni zip formátumban. Sőt! azonnal ki tudjuk küldeni ajánlásunkat a remélhetőleg elégedett munkáltatónak.

a SafeDROID-dal

Ennyire egyszerű!

SafeDROID!

Könnyítsd meg a munkád, próbáld ki most a SafeDROID rendszert és kérd Demo verziónkat.

safedroid iratkezelő

Ha kíváncsivá tettünk olvasgasd további blogbejegyzéseinket.

Minden a SAFEdroidtól!

Pályázati dokumentumok

Pályázati dokumentumok

Munkaerőváltás pályázatírás közepén. Mi történik, ha egy pályázatírás ügyintézése közben váltunk munkaerőt? Ha az adott munkavállalón kívül más nem követte a dokumentumok lefűzését, összegyűjtését...

bővebben